Nu holder Enhedslisten altså kæft!

Vi har hørt forslaget før , men nu vil man IGEN ha at Israels Plads inde i København skal deles op (til grænserne fra 67?) og hedde både Israels Plads og Palæstinas Plads. Endnu et eksempel på den dybe jalousi som ligger dybt inde hos så mange.

Er der dog ikke en ANDEN plads i HELE københavn som kunne hedde Palæstinas Plads. Hvad med Sankt Hans Torv? Eller Christiansborg Slotsplads….hmm..hvad med Rådhuspladsen? (De er jo ret glade for den plads). Fint nok hvis de skal have en plads- men jeg kan IKKE forstå hvorfor i alverden Enhedslisten skal til at pille ved Israels Plads – med mindre det blot er ren provokation.

Israel har åbenbart også “okkuperet” Israels Plads og har besat den store del af indre København. Det er ikke nok med at Israelerne har trukket sig fra Nørrebro-striben. Hvad bliver det næste. “BEFRI ISRAELS PLADS”!

Enhedslisten nu må i fandme holde jeres kæft! I skaber jo ikke andet end ballade.

http://politiken.dk/politik/article633176.ece

»Oven på alle de uhyrlige ting vi har været vidne til, mener jeg, det er på tide at vise, at der også er plads til palæstinenserne. Ud over det vil have en værdifuld symbolsk betydning, er det også en oplagt lejlighed nu, hvor de er i gang med at renovere pladsen,« siger Fathi El-Abded

http://24.dk/article.jsp?articleId=4076

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s